Terry Richardson in campagne Valentino

Terry Richardson in campagne ValentinoFoto:  Wenn

Dat meldt Fashionista.

Alhoewel steeds meer modelabels en tijdschriften niet meer willen samenwerken met Richardson, die al langere tijd onder vuur ligt wegens vermeend seksueel misbruik, heeft modehuis Valentino besloten de samenwerking met de fotograaf voort te zetten.

Richardson is voor de derde achtereenvolgende keer te zien in een campagne voor tassen en accessoires van het modehuis. Zijn flink getatoeëerde en direct herkenbare arm toont op de campagnefoto’s onder meer een aantal tassen uit de nieuwe Camubutterfly collectie.     


Beschuldigingen


De fotograaf wordt door tal van modellen beschuldigt van seksueel misbruik tijdens fotosessies.

Alhoewel de meest recente beschuldiging, door model Emma Appleton, niet waar bleek te zijn, hebben een aantal bekende modellen en andere beroemdheden, waaronder Coco Rocha en Lena Dunam, aangegeven niet meer met Richardson te willen samenwerken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>