Kate Moss is opnieuw gezicht van Eleven Paris

Kate Moss is opnieuw gezicht van Eleven ParisFoto:  Wenn

Het is de tweede keer dat de 40-jarige Moss te zien is in een campagne van het modemerk, zo meldt Daily Mail.

De nieuwe herfst/wintercollectie 2014 is geïnspireerd op de straten van Dublin en trotse houding van de jaren 90. Moss en Khalifa waren vrij hun favoriete kledingstukken uit te kiezen voor de fotoshoot.

“We herkennen ons in hun hedonistische en rebellerende houding”, aldus Oriel Bensimhon, één van de twee oprichters van het merk.

In de campagnefoto’s is te zien dat Khalifa cannabis rookt. De 26-jarige hiphopartiest is open over zijn wietgebruik en vertelde eerder dat hij jaarlijks meer dan 6000 euro opmaakt aan drugs. Khalifa’s debuutsingle Black & Yellow maakte hem in 2010 bekend bij het grote publiek.

Volgens de ontwerpers hoort bij een rebellerende collectie ook een controversiële fotograaf. “Om die reden hebben we modefotograaf Terry Richardson ingeschakeld. Het is zijn kracht om rebelse foto’s te schieten, zonder het allemaal te serieus te nemen.”

Lenny Kravitz, Iggy Pop en Daisy Lowe waren eerder te zien in campagnes van Eleven Paris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>