Chanel presenteert voorjaarscollectie in Dubai

Foto:  AFP

Lagerfeld staat bekend om het organiseren van zijn luxe shows op verre en extravagante locaties. Eerder hield Chanel modeshows in onder andere Miami, Singapore en Los Angeles. De laatste show van het merk werd gehouden in Dallas, zo meldt Women’s Wear Daily.

Chanel heeft vijf prêt-à-porter-winkels in Dubai. In oktober 2012 kondigde Lagerfeld plannen aan om vlakbij de kust van Dubai zijn eigen mode-eiland te creëren, genaamd the Isla Moda.

Op het eiland van 1,2 miljoen vierkante meter, zullen drie vijfsterrenhotels komen en een reeks van top designerwinkels. Naar verwachtingen zullen er verschillende grote mode-gerelateerde evenementen en shows op Isla Moda georganiseerd worden. In 2014 zou het project afgerond moeten zijn.

De presentatie van de voorjaarscollectie in Dubai vindt plaats op 13 mei, wanneer de temperatuur in de Verenigde Arabische Emiraten rond de 38 graden ligt. Details van de exacte locatie zijn nog niet vrijgegeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>