Kanye West toont tweede collectie A.P.C.

Foto:  Getty Images

De lijn van de rapper moet eind deze zomer in de winkels liggen. West ontwierp vorige zomer zijn eerste collectie voor het merk.

De 36-jarige rapper vertelde volgens het Amerikaanse zakenblad Forbes dat hij voor de kleren werd geïnspireerd door de kleur van verf. Ook werd hij voor de lijn, die bestaat uit onder meer spijkerbroeken, overhemden en jassen, geïnspireerd door zijn dochter North en verloofde Kim Kardashian.

De eerste collectie die West ontwierp voor het kledingmerk was heel snel uitverkocht. De rapper is dankbaar dat Jean Touitou, de directeur van A.P.C., hem heeft teruggevraagd. “Jean heeft me deze ervaring gegund om me in zijn niveau van smaak te begeven.”

De rapper vindt het fijn om naast zijn passie voor muziek ook te kunnen ontwerpen. “Ik kan sneller lopen als ik allebei mijn benen mag gebruiken.”

Leave a Reply