Victoria Beckham ontwerpt T-shirt voor Wereld Aids Dag

Dit meldt Daily Mail maandag.

De 40-jarige Beckham heeft een wit T-shirt ontworpen waarin het Wereld Aids Dag-logo in het rood gezeefdrukt is. Het shirt (113 euro) is de hele maand december verkrijgbaar in de boetieks en de webwinkel van Beckham.

De opbrengst van de T-shirts gaat naar een project van de Verenigde Naties, dat ervoor moet zorgen dat de aids-epidemie voor 2030 wordt beëindigd.
Ambassadeur


Beckham zet zich al tijden in om aids te bestrijden. Zo werd de ex-Spice Girl in september benoemd tot ambassadeur van de UNAIDS-campagne van de VN en reisde ze talloze keren af naar Afrika voor ontmoetingen met moeders en kinderen die met HIV besmet zijn.

Wereld Aids Dag wordt al sinds 1987 elk jaar op 1 december gehouden. Op deze dag wordt extra aandacht gevraag voor de wereldwijde aidsepidemie. Tevens wordt er opgeroepen tot solidariteit met aids- en HIV-patiënten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>