‘Vrouwen hebben veel klachten over mannen’

Foto:  Thinkstock

Dat schrijft de Daily Mail.

Ruim 70 procent van de ondervraagde vrouwen vindt dat haar man een aantal irritante gewoontes heeft, zo blijkt uit het onderzoek. De vrouwen ergeren zich vooral aan de koppigheid van mannen. Meer dan de helft van de vrouwen vindt het vooral vervelend dat mannen nooit een fout willen toegeven.  

Ook de afstandsbediening zorgt voor veel ergernis. Zo’n 40 procent van de vrouwen klaagt dat hun man de hele avond de afstandsbediening vasthoudt. Een derde van de vrouwen zegt dat haar partner vaak snurkt en 40 procent vindt het vervelend dat hij zo vaak winden laat.  


Voorspelbaar


Een derde van de vrouwen klaagt dat mannen niet meer dan één ding tegelijk kunnen doen. Iets minder dan een kwart vindt dat hij wel wat meer in huis kan doen en 20 procent vindt dat hij te vaak naar andere vrouwen kijkt. 

Ook vinden de vrouwen het vervelend dat hun man vaak voorspelbaar is, niet luistert als ze iets tegen hem zegt en te vaak naar sport op de televisie kijkt

Alhoewel de meeste vrouwen zich regelmatig ergeren aan de vervelende gewoontes hun man, maakt slechts 40 procent er wel eens ruzie om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>