Saskia de Brauw nieuw gezicht van Bottega Veneta

Dat schrijft Women’s Wear Daily.

De Brauw werd voor de campagne samen met model Sung Jin Park in Tokio gefotografeerd door de Japanse fotograaf Nobuyoshi Araki. Alhoewel de foto’s van Araki vaak sterk seksueel getint zijn, kiest hij deze keer voor een sobere maar sterke stijl.

“De foto’s zijn niet alleen provocerend, maar ook eerlijk daardoor onvergetelijk”, zegt Tomas Maier, de hoofdontwerper van het modehuis. “Araki heeft zijn eigen visuele taal, die heel goed bij onze collectie past.”

Het modehuis werkte eerder samen met fotografen als Ryan McGinley, Pieter Hugo, Nan Goldin, Stephen Shore en David Sims. De nieuwe campagne is vanaf februari te zien in een aantal toonaangevende modetijdschriften.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>