Bontvrije avond in Amsterdamse club Jimmy Woo

Foto:  AFP

Dat meldt Fashion United.

“Jimmy Woo staat voor genieten met fijne muziek en leuke mensen in een geweldige ambiance”, zegt Danielle Pakes, de marketingmanager van de club. “Het is mooi dat wij op deze manier bewustzijn kunnen creëren en laten zien dat fur free ontzettend sexy is.”

Eerder organiseerde de Londense nachtclub Mahiki, waar veel Britse beroemdheden komen, een bontvrije avond. Bij de ingang van de club hing die avond een bord met een schuine streep door het woord ‘fur’.

Door de positieve reacties besloot de Londense club om bont voorgoed te weren. Het personeel kreeg daartoe speciale lessen in het onderscheiden van echt en namaak bont. Ook in de vestiging van de club in Dubai is bont nu verboden.

De entreeprijs voor de bontvrije avond in Jimmy Woo in Amsterdam is 10 euro. Het geld gaat naar de Bont voor Dieren.

Leave a Reply