‘MasterChef’ Michiel van der Eerde opent Restaurant C

In Restaurant C, wat staat voor Celsius, draait het om de bereiding van producten op verschillende temperaturen.

“Verschillende temperaturen zijn heel belangrijk voor gerechten zijn. Eén en hetzelfde product verandert compleet bij bereiding op verschillende temperaturen”. Van der Eerde heeft het concept samen met zijn broer Lucas van der Eerde vormgegeven.

De tv-chef begon in 2012 het pop-up restaurant Baut in Amsterdam. Het tijdelijke restaurant was een succes en een jaar later werd op een nieuwe locatie een ander filiaal geopend, genaamd BautZuid. Het ging toen in beide gevallen om tijdelijke restaurants. Restaurant C is volgens de chef een permanent restaurant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>