Zwolle krijgt pretpark met dinosauriërs als thema

Dat schrijven regionale media waaronder RTV Oost zaterdag.

“Het wordt een avontuurlijk themapark waarbij dinosauriërs centraal staan en dat vol activiteiten zit. Vooral veel doe-dingen”, aldus een woordvoerder. Kinderen kunnen ook nagemaakte fossielen en dinobotten opgraven. Het park richt zich vooral op bezoekers tussen de 4 en 14 jaar oud.

Op 12 februari zal alleen een overdekte speelhal geopend worden. Het buitengedeelte wordt in de loop van het jaar geopend. De Stentor meldt dat er ongeveer vijftig dinosauriërs op het buitenterrein worden verspreid, tot twintig meter hoog. Bezoekers zullen kunnen kiezen tussen toegang voor het binnen- of buitengedeelte, of allebei.

Dinoland komt op de locatie waar eerst het avonturenpark Ecodrome gevestigd was. Dat sloot in april 2012 de deuren.

Leave a Reply