‘Kim Kardashian te dik voor cover Harper’s Bazaar’

Foto:  Wenn

Hoofdredacteur van het Amerikaanse tijdschrift, Glenda Bailey, wilde Kardashian in close-up op de cover plaatsen, omdat de ster volgens haar overgewicht zou hebben vanwege haar zwangerschap.

Kardashian voelde zich hierop beledigd en zou niet meer mee willen doen aan de shoot, zo meldt Daily Mail. Ook had de socialite er moeite mee dat de controversiële fotograaf Terry Richardson was ingehuurd voor de fotosessie.

De realityster is momenteel samen met haar verloofde Kanye West te zien op de cover van de Amerikaanse Vogue. De beslissing van hoofdredactrice Anna Wintour wordt door veel modefans bekritiseerd, omdat zij Kardashian niet geschikt vinden voor de cover van het beroemde modeblad.

“Ik wist in het begin niet dat mijn foto’s eventueel voor de cover gebruikt zouden worden”, aldus Kardashian over de shoot in Voque. “Het was zo’n groot geheim dat ik het zelfs niet aan mijn zussen heb verteld. Het voelde als een geheime missie.”

Harper’s Bazaar en Vogue waren niet de enige bladen die interesse hebben getoond in een covershoot met de realityster. Ook Vanity Fair had gesprekken Kardashian, die abrupt stopten toen Wintour haar voor Vogue vroeg.

Leave a Reply