Dee Hilfiger ontwerpt collectie tassen

Foto:  Getty

Hilfiger ontwierp in 2011 al een collectie tassen voor de Amerikaanse televisiezender The Home Shopping Network, Deesigns by Dee Ocleppo genaamd. Deze collectie bestond uit betaalbare tassen die naar wens aan te passen waren met verschillende stoffen.

De nieuwe collectie van Hilfiger, die ze in Italië maakte, bestaat opnieuw uit tassen die naar wens aan te passen zijn, maar nu uitgevoerd in luxe materialen zoals leer van python en krokodil en vossenbont. 

De ontwerpster heeft nu een eigen showroom in New York geopend en heeft inmiddels haar najaarscollectie af. Deze collectie is eveneens uitgevoerd in luxe leersoorten en vossenbont.


Origineel


“Ik heb het gevoel dat we iets origineels maken”, zo zegt Hilfiger tegen Women’s Wear Daily. “We houden allemaal van een Hermès tas, maar er zijn zoveel vrouwen die er een hebben. Deze tassen zijn net zo luxueus, maar leuker. Als je ergens bent en er is een vrouw met dezelfde tas, dan verander je gewoon even de bekleding van je tas.”  

 

De nieuwe collectie van Hilfiger wordt maandag in New York voorgesteld. De tassen kosten tussen de 430 en 8.700 euro. Ze zijn onder meer te koop bij de warenhuizen Harrods in Londen en Saks in New York.

Leave a Reply