EasyJet weigert passagiers die te laat komen op London Gatwick

Wanneer een instapkaart minder dan een halfuur van te voren gescand wordt bij de beveiliging, wordt de passagier geweigerd voor de vlucht. Reizigers krijgen de optie om voor 80 pond (105 euro) met een volgende vlucht mee te kunnen. 

“Op tijd komen is belangrijk voor onze passagiers. Daarom vragen we ze zelf ook om, volgens de regel, dertig minuten voor vertrek aanwezig te zijn”, zegt een woordvoerder van de Britse lowbudgetmaatschappij. 

Of easyJet deze regel op ook op andere vliegvelden gaat toepassen is nog niet bekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>